Acasa Promotii si Oferte speciale Ce pot sa fac in zona Bran-Moeciu? Team Building - pensiune Bran
Despre pensiune Camere Preturi Dotari Cum ajung? Contact
Rezerva Acum
     
  Te afii aici: Acasa >> Obiective turistice >> Castelul Bran  
 

Drumetie

Sunteti amatori de drumetii montane si doriti un traseu, scurt, usor, in care puteti admira minunile naturii? Va putem recomanda cateva zone superbe, aflate la maxim 30 de minute de mers cu masina.

Saua Joaca, o trecatoare din Piatra craiului, de unde se deschide panorama deosebita a intregii creste, chiar in fata fiind Vf. La Om (Piscul Baciului), cel mai inalt varf din Crai. Casuta rosie ce o veti vedea la baza muntelui este Refugiul Grind, construit in apropiere de cabana Negru Voda, situata cativa zeci de metri mai sus, si distrusa de avalansa in 1953. Pentru a ajunge in Saua Joaca, veti merge cu masina pana la Casa Folea din satul Pestera, apoi pe jos, pe un drum de caruta, in urcare lina, printre m-tii Toanches si Coja pana in Saua Joaca.
http://www.pcrai.ro

Cabana Curmatura, destinatia ideala pentru o drumetie de o zi. Masa o puteti servi la cabana, pe terasa, de unde aveti o panorama ampla asupra poienii Zanoagei, Satului Magura in fundal fiind Creasta Vestica a Bucegilor. Si va puteti poza cu Sira si Max, saint bernarzii cabanierului. Puteti merge cu masina pana la Fantana lui Botorog, urmand apoi traseul prin padure. Sau daca doriti, puteti urca printre prapastii, urmand ca la coborare sa alegeti traseul cel mai scurt, prin poiana Zanoaga-Fantana lui Botorog.
http://www.pcrai.ro

Daca doriti o plimbare de cateva ore, va recomandam Valea Poarta. Puteti parcurge cu masina, in cateva minute, cei 5 km distanta pana la intrarea in Parcul Natural Bucegi, urmand apoi a merge in susul raului Poarta, pe drum forestier sau chiar pe malul raului, printre copaci si bolovani uriasi imbracati in muschi verzi. Dupa o ora de mers, veti ajunge la refugiul salvamont Ciubotea, loc de unde incepe traseul de 6 ore spre Vf. Omu.

1 2 3 4
Prapastiile Zarnestiului

Poiana Gutanu

Saua Joaca

Cabana Curmatura

Pasul Giuvala

Satul Pestera

Cabana Plaiul Foii

Cetatea Rasnov

Biserica Fortificata de la Prejmer

     
Galerie de Imagini
Fotografii cu pensiune interior si exterior
 
Vezi imagini
 
Biciclete Gratis
incluse in pretul cazarii
 
Citeste mai mult
 
Turism Bran-Moeciu
obiective turistice
 
Obiective turistice
 
Evenimente Bran Castelul Bran Cetatea Rasnov Pestera Dambovicioara Poiana Brasov Trasee Bicicleta si drumetii Bran Harta Bran Moeciu Partie schi Zanoaga Parcul Natural Bucegi Parcul Natural Piatra Craiului Rezervatia Naturala Tampa Delta dintre munti
Casa Tolstoi: Cazare pensiune Bran Comuna BRAN, Sohodol 172D, Jud. Brasov, Romania, tel.0730-017648